Tűzzsonglőr és tűztánc tanfolyam

Lépjen be most velünk a tűz birodalmába! Egy olyan varázslatos élményre hívjuk, ahol az ősi elemek legforróbb darabjáé lesz a főszerep. A Tűzvarázs Produkció tűztánc előadásai mindenkit megbabonáznak, akik végignézik ezeket a páratlan bemutatókat. Csodálatos mozdulatok, a harmónia, a vadság, a tánc és a lángok adják ezeknek a páratlan műsoroknak az izgalmát. Az előadás során tüzes legyezők, tüzes kardok, tűznyelés, tűzfújás és látványosabbnál látványosabb eszközök és elemek fokozzák az izgalmat. Ezúttal a program főszereplője Ön lesz, mivel a Tűzvarázslók tagjai meghívják Önt körükbe, hogy átadják a tűz megszelídítésének ősi tudását, és megtanítsák annak biztonságos gyakorlását. Ha úgy érzi, arra született, hogy a tűzzel játsszon, most profiktól tanulhatja meg e mesterség művészetét.

ELÉRHETŐ AZ ALÁBBI ÉLMÉNYCSOMAGBAN

Hobbi

Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 fő részére 2 alkalommal 2 órás tűzzsonglőr tanfolyam, mely 1 óra elméleti oktatást, 1 óra tűz nélküli gyakorlati oktatást, és 2 óra tüzes gyakorlati oktatást tartalmaz.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Előzetes időpont egyeztetés szükséges.

A tanfolyamon csak felnőttek vehetnek részt.

Olyan ruhát viseljen, amit nem sajnál összekoszolni.

ELÉRHETŐSÉG/MEGKÖZELÍTÉS

Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 10.

Telefon: 30/204-0061

E-mail: bea@firemagic.hu

Weboldal: http://www.firemagic.hu

Megközelítés: A Keleti Pályaudvarig busszal, trolival, villamossal vagy metróval, innen 3 perc gyalog. Autóval parkolási lehetőség a pályaudvarnál.

MEGKÖZELÍTÉS

NYITVATARTÁS

Egész évben, előzetes időpont egyeztetés alapján.