Green Fee a Sonnengolf Clubban

A golfozás ma már nálunk sem számít furcsaságnak. Egyre többen fedezik fel ezt a kiváló sportot, amely segíti a koncentrációt, fejleszti az ügyességet, jóleső testmozgásra ad alkalmat és kiszellőzteti a fáradt elmét. A nyugati határnál, a lutzmannsburgi Sonnentherme fürdő közelében nyílt meg Magyarország talán legszebb és legtöbb kikapcsolódási lehetőséget nyújtó pályája, a Sonnengolf. Képzett golfoktatók és gyönyörű, különböző szintű pályák várják a kezdőtől a profi szintig. Ez a terület sokkal több, mint egy golfklub. Kicsik és nagyok egyaránt rengeteg szórakozási és pihenési lehetőség közül válogathatnak. A játszótéren már a legapróbbak is magukba szívhatják a golf szeretetét a műfüves baba-elütőn, a golf-babakocsik pedig biztosítják, hogy párja se legyen kénytelen lemondani e kiváló sport nyújtotta élvezetekről. Aki pihenni vágyik, a napozóteraszon vagy a környéken kirándulva, biciklizve ugyancsak elszakadhat a mindennapok nyűgjeitől és felejthetetlen élményekkel térhet haza!

ELÉRHETŐ AZ ALÁBBI ÉLMÉNYCSOMAGBAN

Energia

Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 fő részére szóló Green fee 18 lyukon + Driving Range, Putting – Pitching – Chipping – és Bunkergreen gyakorlópályák és Családi Klappi Par Course használata. Korlátlan range labda használat , 1 üdítő és szükség esetén teljes felszerelés biztosított. Pályaalkalmassági vizsga szükséges.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Kényelmes clubház napozó terasszal, golfshop.

Pálya és versenyalkalmassági tanfolyamok.

Golftáskával felszerelt babakocsi és babáknak készült műfüves elütő.

Szálláslehetőség 200 m-re a pályától Ausztriában a családbarát Thermenhotel Vier Jahreszeiten**** Hotel golfszállodában.

ELÉRHETŐSÉG/MEGKÖZELÍTÉS

Cím: 9476 Zsira, Golf körút 1.

Telefon: 99/711-003, +43 -644/313-9540

E-mail: info@sonnengolf.com

Weboldal: http://www.sonnengolf.com

Megközelítés: Az osztrák határtól kb. 200 m-re, Soprontól 30, Szombathelytől kb. 35 km-re a 87-es úton Kőszeg irányában. A golfpálya Zsira határában található.

MEGKÖZELÍTÉS

NYITVATARTÁS

Márciustól októberig minden nap 9:00-19:00 között, előzetes bejelentkezés alapján.