Golfozás a zsirai nap alatt

A golfozás ma már nálunk sem számít furcsaságnak. Egyre többen fedezik fel ezt a kiváló sportot, amely segíti a koncentrációt, fejleszti az ügyességet, jóleső testmozgásra ad alkalmat és kiszellőzteti a fáradt elmét. A nyugati határnál, a lutzmannsburgi Sonnentherme fürdő közelében nyílt meg Magyarország talán legszebb és legtöbb kikapcsolódási lehetőséget nyújtó pályája, a Sonnengolf. Képzett golfoktatók és gyönyörű, különböző szintű pályák várják a kezdőtől a profi szintig. Ez a terület sokkal több, mint egy golfklub. Kicsik és nagyok egyaránt rengeteg szórakozási és pihenési lehetőség közül válogathatnak. A játszótéren már a legapróbbak is magukba szívhatják a golf szeretetét a műfüves baba-elütőn, a golf-babakocsik pedig biztosítják, hogy párja se legyen kénytelen lemondani e kiváló sport nyújtotta élvezetekről. Aki pihenni vágyik, a napozóteraszon vagy a környéken kirándulva, biciklizve ugyancsak elszakadhat a mindennapok nyűgjeitől és felejthetetlen élményekkel térhet haza!

ELÉRHETŐ AZ ALÁBBI ÉLMÉNYCSOMAGBAN

Kaland

Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 fő részére szóló napi játékjog a 9 lyukú Par 3 – as családi gyakorlópályára, a Driving Range Putting – Chipping, Piching –és Bunkergreen használat, valamint üdítő vagy kávé és golfkocsizás pályakísérettel a versenypályán A Családi Klappi Par Course és Klappi játszótér használata. Kezdőknek is.

VAGY

2 fő részére szóló napi Range fee, valamint Putting – Pitching – Chipping és Bunkergreen gyakorlópályák használata + 1-1 üdítő. Kezdőknek is.

VAGY

1 fő részére szóló napi játékjog 18 lyukon – a 9 lyukú Par 3 – as csalási gyakorlópályán, és a 9 lyukú Par 36 – os versenypályán, (amely a tervek szerint 2012 ben már 18 szakasszal várja a játékosokat.) A Driving Range, Putting – Pitching – Chipping – és Bunkergreen használata, valamint korlátlan range labda, 1 üdítő, felszerelés és 1 körre golfkocsi használata biztosított. Pályaalkalmassági vizsga szükséges. Teljes felszerelés és korlátlan labdahasználat biztosított mindegyik programhoz.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Kényelmes clubház napozó terasszal, golfshop.

Pálya és versenyalkalmassági tanfolyamok.

Golftáskával felszerelt babakocsi és babáknak készült műfüves elütő.

Szálláslehetőség 200 m-re a pályától Ausztriában a családbarát Thermenhotel Vier Jahreszeiten**** Hotel golfszállodában.

ELÉRHETŐSÉG/MEGKÖZELÍTÉS

Cím: 9476 Zsira, Golf körút 1.

Telefon: 99/711-003, +43 -644/313-9540

E-mail: info@sonnengolf.com

Weboldal: http://www.sonnengolf.com

Megközelítés: Az osztrák határtól kb. 200 m-re, Soprontól 30, Szombathelytől kb. 35 km-re a 87-es úton Kőszeg irányában. A golfpálya Zsira határában található.

MEGKÖZELÍTÉS

NYITVATARTÁS

Márciustól októberig minden nap 9:00-19:00 között, előzetes bejelentkezés alapján.