Padma Jógastúdió

Merüljön el a nyugalom tengerében, és engedje át magát egy több ezer éves kultúra érintésének! A Padma Jógastúdió átjáró egy másik, a mindennapok rohanásától elzárt világba. A minden zugból áradó pozitív energiák, a füstölõk illata, a barátságos atmoszféra együtt teremtik meg a lehetõ legalkalmasabb környezetet testünk és szellemünk egyensúlyának helyreállításához. A jóga arra az antik bölcsességre épül, hogy a test tökéletesedése a szellem kiteljesülését hozza magával, s így személyiségünk két része egy magasabb szintû harmóniában újra egyesül. Testünk ellazul, mégis erõssé és rugalmassá válik, míg lelkünk több terhet képes elviselni, mert már el tudja érni az egyensúly tudatállapotát. Ezt az ismeretlen múltból ránk hagyományozott tudást és tapasztalatot, vagyis a jóga elméletét és gyakorlatát különlegesen képzett oktatók adják át Önnek.

ELÉRHETŐ AZ ALÁBBI ÉLMÉNYCSOMAGBAN

Hobbi

Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

6 alkalmas jógabérlet 1 főre

VAGY

3 alkalmas jógabérlet 2 főre. A bérlet érvényessége 2 hónap, és a következő órák bármelyikén felhasználható: gerinc torna, astanga- és hatha jóga.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Javasolt 24 órával korábban bejelentkezni. + 1 csésze tea is az ajándék része.

A gyakorláshoz javasolt a kényelmes, világos ruha és fehér zokni.

Teázási lehetőség a konyhában.

ELÉRHETŐSÉG/MEGKÖZELÍTÉS

Cím: 1148 Budapest, Bánki D. u. 62.

Telefon: 1/220-7013

E-mail: padma@jogastudio.hu

Weboldal: http://www.jogastudio.hu

Megközelítés: Örs vezér tértõl 2-3 percre található.Parkolási lehetõség az utcában.Az M2-es metró végállomásánál, az Örs vezér tér közelében.

MEGKÖZELÍTÉS

NYITVATARTÁS

Hétfő - péntek: 8:00 – 21:00
Szombat: 8:00 – 17:00