A lovagló-paradicsom

A lovaglás sokak számára jelent hobbi szintű elfoglaltságot. Ez nem véletlen, hiszen amint felpattan a nyeregbe, azonnal magával ragadja Önt a korlátlan szabadság érzése, amelyet csak lóháton élhet át. A Geréby Kúriát valódi lovas terep és festői táj veszi körül, ahol testestül-lelkestül átadhatja magát a végtelen horizontnak. Ha kezdő, és száron sajátítja el a lovaglás alapjait, akkor a tréner és a kiváló hátaslovak egy életre megszerettetik Önnel ezt a kivételes sportot, amely minden lépésében az összhangról, a dinamikáról és a szabadságról szól. A lovaglás végeztével, levezetésül sétáljon egyet a hotel parkjában, és élvezze a hangulatot, amelyre mindig jókedvvel emlékezik majd vissza. Új élmény vár Önre, induljon hát, éljen át egy újabb kalandot!

ELÉRHETŐ AZ ALÁBBI ÉLMÉNYCSOMAGBAN

Hobbi

Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1,5 óra lovaglás oktatás 2 fő részére 2 külön lóval. Kezdők futószáron, haladók karámban vagy terepen gyakorolhatnak. A Geréby Kúria Hotel*** -ben 10% kedvezményt élvezhet a szobaárakra.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Érdemes minél hamarabb bejelentkezni.

Sportos, az időjárásnak megfelelő öltözet ajánlott (hosszú nadrág, csizma).

ELÉRHETŐSÉG/MEGKÖZELÍTÉS

Cím: 6050 Lajosmizse, Alsólajos 224.

Telefon: 76/356-555; 76/356-974; 30/955-9056

E-mail: gereby@gereby.hu

Weboldal: http://www.gereby.hu

Megközelítés: Budapesttõl kb. 70 km-re, a Cegléd irányába vezetõ leágazástól van kitáblázva a Geréby kúria kb. 4 km-re. Kecskeméttõl pedig 18 km-re.

MEGKÖZELÍTÉS

NYITVATARTÁS

Minden nap 8:00-12:00-ig és 14:00-18:00-ig lehet lovagolni, egész évben.