A Rubin fitness és wellness

A Rubin Wellness & Conference Hotel 3 szintes sportcentrummal, hatalmas wellness részleggel várja azokat, akik úgy döntenek, hogy napjukat az újjászületés jegyében kívánják eltölteni. A Rubin nemrég felújított éttermében a gazdag büfémenü kínálatából szemezgethet, a különleges ízutazást pedig a hotel kertjében és jól felszerelt wellness részlegében pihenheti ki. Élménymedencék, gőzkabinok, szaunák várják. Ha kedvük tartja, masszázsok és sportprogramok gazdag kínálatából is válogathatnának: aromaterápiás olajos masszázs, svéd-, sport- vagy revitalizáló masszázs, salsa aerobic, aqua fitness foglalkozás, bowling és fallabda pályák, valamint Nautilus edzőgépekkel felszerelt komoly fitness terem hívogatja kikapcsolódni vágyó látogatóit.

ELÉRHETŐ AZ ALÁBBI ÉLMÉNYCSOMAGBAN

Harmónia

Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 alkalmas belépő a fitness és wellness részlegbe szauna használattal, mely megosztható 2 főre.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Törölköző a helyszínen biztosított.

ELÉRHETŐSÉG/MEGKÖZELÍTÉS

Cím: 1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3.

Telefon: 1/505-3600, 1/505-3705

E-mail: rubin@hotelrubin.hu, reservation@hotelrubin.hu

Weboldal: http://www.hotelrubin.com

Megközelítés: Az M1-M7-es autópálya be/kivezető szakaszán, a Budaörsi úton haladva a Petőfi Laktanyáig. A Déli Pályaudvartól a 139-es busszal, Pestről a 239-es busszal.

MEGKÖZELÍTÉS

NYITVATARTÁS

A wellness részleg (szaunák és medencetér) hétköznap 12:00-22:00-ig, a squash pályák hétköznap 07:00-22:00, hétvégén 08:00-22:00 között tartanak nyitva. A bowling pályák hétfő és kedd kivételével minden nap 17:00-22:00 között vannak nyitva.