Squash & Wellness

Most olyan wellness programot kínálunk Önnek, amely lehetőséget nyújt arra, hogy jól megdolgozza testét is. A Rubin Wellness & Conference Hotel 3 szintes sportcentrummal, hatalmas wellness részleggel várja azokat, akik úgy döntenek, hogy napjukat az újjászületés jegyében kívánják eltölteni. Akár egyedül, akár partnerével érkezik, masszázsok és sportprogramok gazdag választéka várja: aromaterápiás olajos masszázs, svéd, sport vagy revitalizáló masszázs, salsa aerobic, aqua fitness foglalkozás, bowling és fallabda pályák, valamint komoly fitness terem hívogatja kikapcsolódni vágyó látogatóit. Természetesen, aki a klasszikus wellness híve, és nem kívánja sanyargatni magát, a hotel kertjében, élménymedencékben, gőzkabinokban, szaunákban és fürdőben is eltöltheti idejét. A hotel a Sas-hegy lábánál fekszik, így az itt töltött napot egy gyönyörű séta koronázhatja meg.

ELÉRHETŐ AZ ALÁBBI ÉLMÉNYCSOMAGBAN

Fantázia

Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 főre 1 óra squash bármely időszakban + a wellness részleg korlátlan használata

HASZNOS INFORMÁCIÓK

A squash-hoz előzetes bejelentkezés szükséges.

Törölköző biztosított, ütő bérlése a helyszínen térítés ellenében lehetséges.

ELÉRHETŐSÉG/MEGKÖZELÍTÉS

Cím: 1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3.

Telefon: 1/505-3600, 1/505-3705

E-mail: rubin@hotelrubin.hu, reservation@hotelrubin.hu

Weboldal: http://www.hotelrubin.com

Megközelítés: Az M1-M7-es autópálya be/kivezető szakaszán, a Budaörsi úton haladva a Petőfi Laktanyáig. A Déli Pályaudvartól a 139-es busszal, Pestről a 239-es busszal.

MEGKÖZELÍTÉS

NYITVATARTÁS

A squashpályák 11.00-22.00 között, a wellness részleg hétköznap 12.00-22.00 között, hétvégén 08.00-20.00 között van nyitva.