Puchner Élménybirtok

Ha eddig csak képzeletben járt a középkor színes forgatagában és a lovagi küzdőtéren, most garantáltan valóra válnak álmai! Jöjjön el a bikali Élménybirtokra, hazánk első történelmi tematikus élményparkjába, amely egyedülálló módon, lebilincselő időutazáson keresztül eleveníti fel a középkori életet. Itt pontosan úgy érezheti magát, mintha egy képeskönyvbe csöppent volna! Lenyűgözően élethű a Középkori Falu, az Óváros, a Főtér, a Reneszánsz Palota, a Madaras Színpad és a Lovagi Küzdőtér, ahol lovagi tornákat, csatajeleneteket és ügyességi lovasbemutatókat láthat, íjászok és madarászok produkciójában gyönyörködhet. A kanyargós utcácskákon beleshet a mesteremberekhez: a gyertyaöntőhöz, a pékhez, a mézeskalácsoshoz, a fafaragóhoz, a kovácshoz... A középkori forgatag magával sodorja, miközben mesejátékot nézhet, vajat köpülhet, csacsifogatra ülhet, kipróbálhatja a lándzsa -és csillagdobást, és még számtalan korabeli tevékenységet. A bikali Élménybirtok a reneszánsz kultúra teljes és pompázatos világával várja Önt és családját!

ELÉRHETŐ AZ ALÁBBI ÉLMÉNYCSOMAGBAN

Kaland

Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 napos belépő az Élménybirtokra az egész családnak (két felnőtt és négy 18 éven aluli gyerek). A szomszédos Puchner Kastélyszállóban **** 5% kedvezmény a szobaárakból Feldobox Élménykártyával.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Zárt parkoló.

Kényelmes szabadidős öltözet ajánlott.

Fényképezőgépét otthon ne hagyja!

Az Élménybirtok területén a háziállatok számára kötelező a póráz és a szájkosár.

ELÉRHETŐSÉG/MEGKÖZELÍTÉS

Cím: 7346 Bikal, Rákóczi u. 22.

Telefon: 72/459-546

E-mail: info@elmenybirtok.hu, vendeg@elmenybirtok.hu

Weboldal: http://elmenybirtok.hu

Megközelítés: Budapesttől kb. 185 km, Dombóvártól kb. 20 km. Az M7-es autópályán Siófokig, majd a 65-ös úton Iregszemcse irányában, ezután a 61-es úton Dombóvár irányában Bikalig.

MEGKÖZELÍTÉS

NYITVATARTÁS

Csak bizonyos napokon szezontól függően. Előzetes bejelentkezés szükséges.