Speciális önvédelmi kurzus

Ha kiváló állóképesség, biztos testtudat és a harcművészeti fogások mesteri alkalmazása a célja, mindemellett pedig buzog Önben a küzdeni vágyás és egy nagy adag tesztoszteron, Ön a mi emberünk. Mindenki bebizonyíthatja, mennyire állja meg a helyét a küzdősportok kemény világában, ahol minden mozdulatban verejtékes munka van. Most az európai ihletésű defendót ajánljuk figyelmébe, amelyet az egyik leghatékonyabb önvédelmi rendszernek tartanak, mind a harcmezőn, mind az utcán. A rendszer a letisztult, végtelenül egyszerű, szinte ösztönös mozdulatokra építkezve oktat. Bevezető órák keretében kaphat profi képzést, hogy a kemény, erőteljes mozgáskultúra felhasználásával mindennapi helyzetekben tudjon magabiztosan mozogni.

ELÉRHETŐ AZ ALÁBBI ÉLMÉNYCSOMAGBAN

Kaland

Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 fő részére 1 alkalom önvédelmi kurzus, melynek során a speciális helyzetekben tanulhat meg önvédelmi fogásokat. A program időtartama 3-4 óra. Mindennapi élethelyzetekben történő önvédelmi gyakorlatok, mint pl. buszon, diszkóban, autóban, hajón…

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Sportos öltözet és váltócipő szükséges.

Bizonyos csoportlétszám mellett induló program. A szervezők egyéni vendégeiket csoporthoz csatolhatják, időpont egyeztetés szükséges.

Előképzettség nem szükséges.

MEGKÖZELÍTÉS

NYITVATARTÁS

Változó időpontok. Kérjük, érdeklődjön telefonon.
A szolgáltatás nyáron nem elérhető.