Old course golf élmény

Nem véletlen, hogy napjainkban a golf népszerűsége Magyarországon is egyre nagyobb. A golf ügyességet és kitartást igénylő játék. Séta, kirándulás, természetjárás és a sport izgalma. Ha eddig csak a megvalósítandók listáján szerepelt, most próbálja ki! Nem, kizárt, hogy egy életre rabul ejti ez az elegáns szabadidős tevékenység. A Szentendrei-sziget északi csücskén, Kisoroszinál elterülő, 60 hektáros, lankás és dűnés 18 lyukú par 72-es golfpálya várja Önt és családját. Magyarország legnagyobb múltra visszatekintő, Budapesttől mindössze 30 perc autóútra fekvő létesítménye mindenki számára tartogat élményt, aki szereti a sportot, a természetet és a jó társaságot, valamint szívesen gyönyörködik a Dunakanyar festői tájaiban.

ELÉRHETŐ AZ ALÁBBI ÉLMÉNYCSOMAGBAN

Kaland

Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 fő részére Green Fee 9/18 lyukra (bármikor) + ajándék 1 kosár labdával.

VAGY

2 fő részére 1 alkalom 50 perces óra Vezető Pro oktatóval, majd lehetőség a gyakorló pálya használatára 4 kosár labdával.

VAGY

1 fő részére 2 alkalom 50 perces óra Vezető Pro oktatóval, majd lehetőség a gyakorló pálya használatára 2 kosár labdával. Green Fee használatához pályaalkalmassági vizsga szükséges.Szükség esetén teljes felszerelés biztosított.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Green Fee használathoz pályaalkalmassági vizsga szükséges.

Kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Magyarul és angolul beszélő oktatók.

A golf szabályainak megfelelő viselet ajánlott (pólóing, hosszú szövetnadrág – nem farmer).

Helyszínen igénybe vehető étterem, büfé, klubhelység, öltöző, terasz, nagy szintkülönbségű Pitching-Putting Green és Driving Range célgreenekkel.

ELÉRHETŐSÉG/MEGKÖZELÍTÉS

Cím: 2024 Kisoroszi, Golf út 1. Golfpálya (Szentendrei-sziget)

Telefon: 26/592-020; 70/365-9034

E-mail: recepcio@magyargolfclub.hu

Weboldal: http://www.magyargolfclub.hu

Megközelítés: Budapest felől a 11-es főúton Tahitótfalunál forduljunk jobbra, majd balra a Táncsics Mihály úton végig. Volánbusszal az Árpád hídtól a 898-as járattal.

MEGKÖZELÍTÉS

NYITVATARTÁS

Egész évben.