Golf a Dunakanyarban

Nem véletlen, hogy napjainkban a golf népszerűsége Magyarországon is egyre nagyobb. A golf ügyességet és kitartást igénylő, rendkívül elegáns játék, amelyhez természetjárás, a sport szeretete és izgalma is társul. A Szentendrei-sziget északi csücskén, Kisoroszinál elterülő, 60 hektáros, 18 lyukú par 72-es golfpálya várja Önt, hogy megtegye az első lépéseket, pontosabban ütéseket, vagy éppen tökéletesítse technikáját. Magyarország legnagyobb múltra visszatekintő, Budapesttől mindössze 30 perc autóútra fekvő létesítménye mindenki számára tartogat élményt, aki szereti a sportot, a természetet és a jó társaságot.

ELÉRHETŐ AZ ALÁBBI ÉLMÉNYCSOMAGBAN

Harmónia

Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 főnek 40 perces bevezető óra vezető pro oktatóval, majd lehetőség a gyakorló pálya használatára 1 kosár labdával

VAGY

1 főnek Green Fee 9 lyukra (hétfőtől csütörtökig) + 1 kosár labda. Green Fee használatához pályaalkalmassági vizsga szükséges.Szükség esetén felszerelés biztosított.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Magyarul és angolul beszélő oktatók.

A golf szabályainak megfelelő viselet ajánlott (pólóing, hosszú szövetnadrág – nem farmer).

A helyszínen igénybe vehető étterem, büfé, klubhelyiség, öltöző, terasz, nagy szintkülönbségű Pitching-Putting Green és Driving Range célgreenekkel.

ELÉRHETŐSÉG/MEGKÖZELÍTÉS

Cím: 2024 Kisoroszi, Golf út 1. Golfpálya (Szentendrei-sziget)

Telefon: 26/592-020; 70/365-9034

E-mail: recepcio@magyargolfclub.hu

Weboldal: http://www.magyargolfclub.hu

Megközelítés: Budapest felől a 11-es főúton Tahitótfalunál forduljunk jobbra, majd balra a Táncsics Mihály úton végig. Volánbusszal az Árpád hídtól a 898-as járattal.

MEGKÖZELÍTÉS

NYITVATARTÁS

Egész évben.