Bevezetés a búvárkodásba

Üdvözöljük a búvárkodás szerelmeseinek táborában! A tengerek titokzatos mélye mindig is vonzotta az embert, a víz alatti világ varázslatos színeivel, pazar formáival és elképzelhetetlen teremtményeivel, álomszerű élménnyel ajándékozza meg a búvárkodót. Lemerülni ugyan mindenki tud, de biztonságosan felszínre jönni csak az, aki elvégzett egy búvártanfolyamot. Önt is könnyedén rabul ejtheti a búvárkodás szépsége, ha elsajátít egy-két kedvcsináló fogást. A gyakorlati alapokat most a medencében tanulhatja meg, a parton pedig áttanulmányozhatja a felszereléseket, elsajátíthatja a kézjelzéseket és még egy sereg olyan ismeret birtokába kerülhet, amelyek bizonyosan fellobbantják Önben a búvárkalandok iránti vágyat. Tapasztalja meg, mire képes a víz felszíne alatt, gondoljon a hatalmas, színpompás korallcsoportokra, a különleges tengeralatti élőlényekre, és arra a csodálatos vízi tartományra, ahol gravitáció nélkül, szabadon lebeghet!

ELÉRHETŐ AZ ALÁBBI ÉLMÉNYCSOMAGBAN

Kaland

Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

Kezdeti lépések a búvárkodásban: Két elméleti óra és egy alkalom (minimum 2 órás) uszodai foglalkozás tanfolyami keretek között.

VAGY

2 alkalom próbamerülés búvároktatóval uszodában (felbontható több személyre, 1 alkalom 20 perces), utána lehetõség búváredzésre vagy szaunázásra. A teljes felszerelés biztosított (búvárruha, búvármellény, palack, reduktor, maszk, uszony, légzõcsõ és ólomöv).

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Időpont egyeztetés szükséges.

A programon csak 8 év felettiek vehetnek részt.

ELÉRHETŐSÉG/MEGKÖZELÍTÉS

Cím: 1065 Budapest, Weiner Leó u. 3.

Telefon: 1/ 311-6485; 30/ 250-8800

E-mail: galathea@galathea.hu

Weboldal: http://www.galathea.hu

Megközelítés: A gyakorlati képzés uszodában történik. A pontos helyszínről érdeklődjön partnerünknél.

MEGKÖZELÍTÉS

NYITVATARTÁS

Egész évben igénybe lehet venni a programot a partnerrel egyeztetett időpontban.