Body-ball és Stretching (ÚJ)

Nem fogja megbánni, ha ezt a programot választja, hiszen amellett, hogy élhet a választás szabadságával programjainkat illetően, itt három, jobbnál jobb mozgásforma közül választhat. Stretching-gel kipróbálhatja a teljes testnyújtást, ahol tapasztalt oktató segítségével, nemtől és kortól függetlenül egyéni nyújtógyakorlatokat sajátíthat el. A body-ball órákon a core-izmok megdolgoztatása mellett lehetősége adódik egyensúlyának fejlesztésére, izomformálásra és egy óravégi ball-stretch-re is. Ha még nem hallott erről a technikáról, úgy megérett az idő a kipróbálására! Végül, de nem utolsósorban a CreaCircle keretében pedig kreatív köredzésen vehet részt, melyre a helyek limitáltak és egy-egy edzés alkalmával is gyorsan fogynak. Az oktató sokszor tett már tanúbizonyságot kreativitásáról és elhivatottságáról, számos megjelenés és szereplés mellett újabbnál újabb technikák kialakítására törekszik, mindezt állandó vendégei és az edzeni vágyók igényeinek kielégítése végett.

ELÉRHETŐ AZ ALÁBBI ÉLMÉNYCSOMAGBAN

Harmónia

Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

8 alkalmas basic edzés bérlet, szabadon választva a következők közül: stretching, body-ball, köredzés (megosztható több fő között).

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Előzetes bejelentkezés szükséges legalább 24 órával a foglalkozás előtt.

Nőknek és férfiaknak egyaránt.

Nincs korhatár.

Ajánlott a kényelmes sportruházat.

A felszerelések biztosítottak.

Érdemes a foglalkozás előtt negyed órával megérkezni.

ELÉRHETŐSÉG/MEGKÖZELÍTÉS

Cím: 8000 Székesfehérvár, Megyeház utca 12.

Telefon: 70/638-3355

E-mail: korall-fitt@hotmail.com

Weboldal: http://www.fitnessfehervar.hu

Megközelítés: Székesfehérvár belvárosában a Budai útról a Várkörútra, onnan pedig a Petőfi utcára kanyarodva érhetjük el a helyet. Érdemes a Petőfi utcában parkolni és innen megközelíteni gyalog a Megyeház utcát.

MEGKÖZELÍTÉS

NYITVATARTÁS

Változó időpontokban. Az órarend megtalálható partnerünk honlapján.