Curling oktatás (ÚJ)

Ezen az oldalon is egy kiváló hobbira hívjuk fel a figyelmét. Bár itthon még valódi kuriózumnak számít, a curling világszerte egyre elterjedtebb azok körében, akiknek a stratégiai fejtörés, a taktikus gondolkodás, az állóképesség és az ügyesség gyakorlása, valamint a csapatjáték kikapcsolódást jelent. A curling valószínűleg a legbarátságosabb sport. Lényege a társas tevékenység, a közös időtöltés, a mozgás élvezete, és természetesen az eredményesség. A meccsek itt a résztvevőkről szólnak, és bevett szokás, hogy a játék végeztével a versenyzők – csapattársak és ellenfelek – együtt kortyolgatják italaikat. Komolytalanságról azonban szó sincs. A curling olimipai sportág, melyben ráadásul hazánk egészen jó eredményeket ért el. Csak bátorítani tudjuk, hogy válassza új hobbijának ezt a békés, testet-szellemet megmozgató elfoglaltságot, mely egy életen át fantasztikus kikapcsolódást biztosít önnek és barátainak.

ELÉRHETŐ AZ ALÁBBI ÉLMÉNYCSOMAGBAN

Energia

Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 alkalom nyílt curling edzés, mely megosztható 2 fő között. Az edzés elméleti oktatásból, gyakorlati oktatásból és egymás elleni játékból áll. A kövek és a söprők biztosítottak.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Előzetes bejelentkezés szükséges.

Az edzés időpontok a partner honlapján láthatóak.

A program minimum 8 főtől indul.

A program kb. 4 óra.

15 perccel az edzés előtt kell érkezni.

Teljesen tisztára mosott, simatalpú sport

vagy edzőcipő kötelező.

Nőknek és férfiaknak egyaránt.

10 éves kortól ajánlott.

Az edzéshez javasolt a meleg ruha.

ELÉRHETŐSÉG/MEGKÖZELÍTÉS

Cím: 1112 Budapest, Susulyka utca

Telefon: 70/287-5464, 30/737-3541

E-mail: office@bpcurlingclub.hu

Weboldal: http://www.bpcurlingclub.hu

Megközelítés: A Kőérberki út felől, a Kőérberki ABC-ig, majd a volt Vasvári laktanyánál lévő sorompón kell átmenni. Itt ki van téve útbaigazító tábla. A volt laktanya kerítése mellett el kell menni a 41-es villamos-megállójáig, amelyen át kell haladni és jobbra kell fordulni a Susulyka utcába, ahol a zsákutca végén található.

MEGKÖZELÍTÉS

NYITVATARTÁS

Szeptembertől májusig. Az edzés időpontok elérhetőek a partner honlapján.