Személyi edzés (ÚJ)

Ki ne szeretné visszanyerni régi alakját, formába hozni magát? Sokszor az tántorít el bennünket, hogy az eredmény lassan jön, vagy nincs időnk naponta több órát edzeni. A Speed Workout ajánlatai között válogatva most végre mindenki megtalálhatja a neki való edzésformát, akár a kilóitól szeretne megszabadulni, akár keményebb izmokra vágyik. Hatalmas tévedés, hogy a Speed Workout a lusták sportja. A húszperces edzések személyre szabottak, és igencsak fárasztóak. Ráadásul, az izomzat erősödése miatt hatékonyan segítik az egyéb mozgásformákban való fejlődést. Ha ön a tónusait szeretné szépíteni, a Rollshape testmasszírozó gép egy másik lehetőség a vágyott külső elérésére. A masszázs során itt a lazítás mellett a test fiatalításán van a hangsúly. Az Infrashape Horizontal a kezdők és a fogyni vágyók szerszáma, ez ugyanis egy fekvő bicikli, amely a harmonikus mozgás során leveszi a terhelést a gerincről. Nincs többé kifogás, cél a jó alak, vágjon hát bele!

ELÉRHETŐ AZ ALÁBBI ÉLMÉNYCSOMAGBAN

Harmónia

Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére 15 perces Speed Workout próbaedzés + 2 x 10 perc Rollshape használata.

VAGY

2 fő részére 30 perces Infrashape Horizontal próbaedzés + 2 x 10 perc Rollshape használata.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Előzetes bejelentkezés szükséges

Nőknek és férfiaknak egyaránt

Nincs korhatár

Az edzéshez javasolt a kényelmes ruha- A Speed Workout edzéshez javasolt speciális aláöltözet, mely a helyszínen bérelhető, vagy megvásárolható.

ELÉRHETŐSÉG/MEGKÖZELÍTÉS

Cím: 1125 Budapest, Mátyás király út 42/c

Telefon: 30/972-2612

E-mail: info@speedworkout.hu

Weboldal: http://speedworkout.hu

Megközelítés: A Széll Kálmán térről 21/21A busszal a Városkút utcai megállóig, onnan 1 km-re található gyalogosan a Mátyás király úton. Autóval érkezőknek ingyenes parkolási lehetőség az utcában.

MEGKÖZELÍTÉS

NYITVATARTÁS

Hétfő – Péntek: 7:00 – 20:00
Szombat: 9:00 – 17:00
Vasárnap: zárva