Vitorlázás a Balatonon

A vitorlázás egyre népszerűbb szabadidős tevékenység hazánkban. Nincs ezen semmi csodálkozni való, hiszen egy ragyogó, forró nyári napon mi lehet kellemesebb, mint nekieredni a víznek, és kedvünk szerint vitorlázgatni a Balatonon? A siófoki T Flottánál négy vitorláshajó áll rendelkezésre, melyekből az egyik – egy öt fős hajó – hajdan Bajcsy-Zsilinszky Endre tulajdonában volt. Amennyiben Ön, vagy társaságából valaki rendelkezik vitorlás jogosítvánnyal, máris vízre szállhatnak. Ha kizárólag az élvezetekben kívánnak részt venni, az orrban napozni és nagyokat koccintani, úgy a T Flotta profi kísérőt biztosít az Önök számára. Ne is gondolkodjon hát sokat, ha szereti a napfényt, a vizet, a mérsékelten aktív pihenést, a nyugalmat és a fehér vásznakat, trombitálja össze a társaságot, és fogják be a szelet a vitorlába!

ELÉRHETŐ AZ ALÁBBI ÉLMÉNYCSOMAGBAN

Kaland

Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 órás vitorlázás 4-10 fő részére attól függően, melyik hajó áll rendelkezésre az adott időpontban. Kérésre hajóvezetőt is biztosítanak a programhoz (kísérő nélkül kishajó vezetői engedély szükséges). Ebben az esetben a hajó 3-9 fő részére áll rendelkezésére.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Időpont egyeztetés szükséges.

A program időjárásfüggő. 

Kényelmes szabadidős öltözet ajánlott.

ELÉRHETŐSÉG/MEGKÖZELÍTÉS

Cím: 8600 Siófok, Aranypart, Stefánia Vitorláskikötő

Telefon: 30/542-4537, 30/542-4208

E-mail: info@tflotta.hu

Weboldal: http://www.tflotta.hu

Megközelítés: Budapestről az M7-es autópályán, majd a 65-ös úton kb. 100 km Siófok. Találkozási pont a siófoki vitorláskikötőben az Aranyparton.

MEGKÖZELÍTÉS

NYITVATARTÁS

Májustól október végéig előzetes egyeztetés alapján.