Rafting és canyoning Szlovéniában (Új)

Rafting és canyoning. Aki már próbálta, vagy akinek szenvedélyévé vált, az jól tudja, milyen élmény a vadvízi evezés, és hogyan változik pillanatok alatt gyerekké a felnőtt a sebes sodrású folyók koptatta természetes vidámparkokban. Akinek mindez újdonság, annak is jószívvel ajánljuk szlovéniai programunkat, hiszen a korlátok átlépését, a csapatmunkát, a jóleső erőfeszítést és az önfeledt szórakozást a világ egyik leggyönyörűbb helyén élheti át. Irány a szlovéniai Bovec, Európa vadvízi fővárosa és a kristálytiszta, jéghideg és smaragdzöld Soca folyó, ahol a raftingolni vágyók különböző nehézségű evezéseken vehetnek részt, és csodálkozhatnak rá a természet fenséges csodáira. Ráadásul a lehetőségek ezzel korántsem érnek véget. Aki kíváncsi, milyen egy természetalkotta vidámpark különböző méretű víz-vájta csúszdákkal, illetve 2-12 méter mélyen hívogató ugró medencékkel, annak a program a Susec kanyonban folytatódik. Van egy fogadásunk: aki ezt választja, biztosan visszatér.

ELÉRHETŐ AZ ALÁBBI ÉLMÉNYCSOMAGBAN

Kaland

Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 fő részére 1 vadvízi program a szlovéniai Bovecben, mely lehet rafting vagy canyoning. A program időtartama kb. 4-5 óra, ami tartalmazza a teljes felszerelést, túravezetést, transzfert a bázistól a folyópartig és vissza.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Úszótudás szükséges.

A program igénybevételéhez ajánlott extrém sportbiztosítást kötni.

6-14 év között szülői felügyelettel, 18 év alattiak szülői engedéllyel vehetnek részt.

Buszos utazási lehetőség.

Kérésre a partner szállást biztosít külön díj ellenében (kemping, apartman, szálloda).

Folyóparti vacsora igénybevehető külön díj ellenében.

ELÉRHETŐSÉG/MEGKÖZELÍTÉS

Cím: Cezsoca 13, 5230 Bovec, Szlovénia

Telefon: 30/399-7974

E-mail: froccs@froccs.hu

Weboldal: http://www.froccs.hu/hu

Megközelítés: Bovec városa Ljubljanától 130 km-re, Budapesttől, 565 km-re található. A partnerünk bázisa Bovectől 2 percre a Soca folyó partján található.

MEGKÖZELÍTÉS

NYITVATARTÁS

Áprilistól októberig, előzetes bejelentkezés alapján.