Lovaglás az Alföld szívében

A kalandot sokak számára a lovaglás jelenti, és ez nem véletlen, hiszen amint felpattan a nyeregbe, azonnal magával ragadja a korlátlan szabadság érzése, amelyet csak lóháton élhet át. A Geréby Kúria Hotelt *** valódi lovas terep és festői táj veszi körül, ahol testestül-lelkestül átadhatja magát a végtelen horizontnak. Ha Ön már gyakorlott, a tereplovagláson bátran nekieresztheti paripáját, és ügethet, vágtázhat kedvére, ameddig a szem ellát. Ha kezdő, és száron sajátítja el a lovaglás alapjait, akkor a tréner és a kiváló hátaslovak egy életre megszerettetik Önnel ezt a kivételes sportot, amely minden lépésében az összhangról, a dinamikáról és a szabadságról szól. A lovaglás végeztével, levezetésül sétáljon egyet a hotel parkjában, és szívja magába azt a meghitt, békebeli hangulatot, amelyre mindig jókedvvel emlékszik vissza. Új élmény vár Önre, induljon hát, éljen át egy újabb kalandot, és élvezze a napot, amelyet teljes szívvel élt meg!

ELÉRHETŐ AZ ALÁBBI ÉLMÉNYCSOMAGBAN

Kaland

Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 x 3 óra tereplovaglás vezetővel 1 főre

VAGY

1 x 1.5 óra tereplovaglás vezetővel 2 főre (haladóknak)

VAGY

1 x 1.5 óra lovaglás oktatóval 2 főre (kezdőknek)

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Érdemes minél előbb bejelentkezni.

Sportos, az időjárásnak megfelelõ öltözet ajánlott (Hosszú nadrág, csizma).

Szálláslehetőség helyben: Geréby Kúria Hotel***

Egyéb programlehetőségek helyben: Pezsgőfürdő, finn szauna, infraszauna, szolárium, melegpad, kondicionáló terem, kártyaterem, asztali foci, darts, biliárd, drinkbár, nyitott úszómedence, teniszpálya, foci-, kosár-és röplabdapálya.

ELÉRHETŐSÉG/MEGKÖZELÍTÉS

Cím: 6050 Lajosmizse, Alsólajos 224.

Telefon: 76/356-555; 76/356-974; 30/955-9056

E-mail: gereby@gereby.hu

Weboldal: http://www.gereby.hu

Megközelítés: Budapesttõl kb. 70 km-re, a Cegléd irányába vezetõ leágazástól van kitáblázva a Geréby kúria kb. 4 km-re. Kecskeméttõl pedig 18 km-re.

MEGKÖZELÍTÉS

NYITVATARTÁS

Minden nap 8:00-12:00-ig és 14:00-18:00-ig lehet lovagolni, egész évben.