Kérdése van? Válaszolunk!

ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK

Egy olyan ajándék, amivel lehetetlen tévedni! Az ajándékdobozban egy élménykupon található, amelyen más utalványokkal ellentétben nincsen ár feltüntetve. A kupon egy szolgáltatásra való jogot testesít meg és az ezen a weboldalon bemutatott programok közül, az adott csomagban található programok bármelyikére érvényes. A megajándékozott maga választhat egy programot, és foglalhatja le a neki megfelelő időpontra.
Ez egy 5 csomagból álló speciális kiadás, amely kimondottan a Decathlon számára készült és csak sportos, szabadidő és kaland programokat tartalmaz. Így aki kapja, belevetheti magát kedvenc sportjába, vagy felfedezhet új lehetőségeket a szabadidő tartalmas, aktív eltöltésére. A sportolás mindig örömforrást jelent, történjen földön, vízen vagy akár a levegőben. Ehhez sokszínű és minőségi szolgáltatásokat nyújtó partnereket válogattunk össze.
A legfőbb különbséget az ár és a program típusok jelentik. Egyes szolgáltatások több csomagban is megtalálhatók eltérő tartalommal: a drágább csomagok több szolgáltatásra, több alkalomra, vagy több résztvevőnek szólnak.
Már a kezdetektől mindegyik csomagban 40 különböző program érhető el. Az 5 csomagban összesen 70 sportág 200 programajánlata szerepel. A kínálatot folyamatosan bővítjük.
Jelenleg a szolgáltató partnerek fele Budapesten és a környékén, a másik fele vidéken található. Van néhány program külföldön is, Ausztriában (síelés), Szlovéniában (rafting, kanyoning) és Horvátországban (kajakozás, búvárkodás). Amennyiben nem találsz megfelelő tevékenységet a térségedben, küldd el nekünk az igényedet és megvizsgáljuk a lehetőségeket! A kínálatot folyamatosan bővítjük.